HUWELIJKSFEESTEN
Of het nu een trouwfeest , huwelijksfeest of een bruiloft is, Sea Side heeft altijd de
professionele all - round DJ die van jullie feest een onvergetelijk moment maakt.

Op de mooiste dag van van jullie leven moet alles perfect zijn, het verzorgen van de muziek op een trouwfeest is dan ook een vak apart, want iedere bruiloft is anders.....

De werkwijze en aanpak is zoals U reeds kon lezen op deze site wel dezelfde, maar toch, een huwelijksfeest vergt speciale aandacht en etiquette.

Er kan bv geluid nodig zijn en bediening tijdens een plechtigheid in de tuin.

Verder moet de  DJ  aanwezig zijn  vanaf einde receptie, als de genodigden plaatsnemen aan tafel met de nodige achtergrondmuziek.

De DJ moet alert zijn en op het juiste moment de muziek starten bij het binnenkomen van de ouders van bruid en bruidegom in de zaal, en met een gepaste presentatie de bruid en bruidegom aankondigen en de afgesproken muziek starten om een uitbundige sfeer te scheppen als bruid en bruidegom de mensen verwelkomen met een ereronde door de zaal tot aan de ere tafel.

De DJ moet de bruid en bruidegom technisch bijstaan als er een speech wordt gehouden.

Er kan ook tijdens de maaltijd soms wel een en ander gebeuren waar technische bijstand kan geleverd worden zoal het gebruik van de microfoon door derden, of bij een projectie het geluid aansluiten aan de klankinstallatie....

Soms is er muziek en gepaste presentatie nodig bij het serveren van de wijn.

Ook bij het binnenbrengen, presenteren en aansnijden van de bruidstaart door bruid en bruidegom is de nodige muziek en presentatie nodig.

Het is de taak van de DJ het  bruidspaar ten gepaste tijde  uit te nodigen om
het feest  te openen met de openingsdans die zij hebben gekozen.
Nadien mag het bruidspaar wisselen, volgens etiquette vraagt de bruidegom de moeder van de bruid ten dans en de bruid danst met haar vader, dit kan ook met een bij de bespreking gekozen nummer. Dan  zijn de ouders van de bruidegom aan de beurt.

Daarna .. ambiance tot in de vroege uurtjes.
Disco Sea - Side
Eikenlaan 49 te 8480 Eernegem
Home      Aanpak      Huwelijksfeesten    Geluidsinstallaties      Lichtinstallaties      Contact

T O59-29 98 91 -  G O475-512 579
E-mail: info@discoseaside.be